In 2009 werd ik geïnterviewd door de BBC tv-show 'Fitday' over mijn fitnessband, en hoe ik het gebruik voor mijn fitness.

Mijn interesse in fitness bands begon met de introductie van de Fitbit One in 2012, ik moest er een hebben omdat het te koop was voor ongeveer 100 euro, maar op dat moment was mijn gezondheid erg slecht en ik had geen andere keuze dan er een te hebben. In de loop der jaren ben ik gegaan van het niet hebben van een band naar het hebben van een Fitbit, maar ik ben geen fitness freak, ik niet echt lopen, mijn hobby is muziekproductie, dat is wat meestal relevant is hier. Mijn grootste probleem was het vinden van de juiste fit-ness voor mij. Ik had een paar Fitbit bands, ze waren allemaal erg goed en had dezelfde functies die mijn Fitbit en Apple watch hebben. Echter, er was een band die een zeer slecht ontwerp had, ik vond het op het moment, en ik wilde het weer te gebruiken voor een zeer lange tijd, maar toen was het uitverkocht.

Mijn Ebook, die heet "FitBook en Fittest Apps on the Market" is een must-have voor mensen die geïnteresseerd zijn in gezondheid en fitness. Het is ook een gratis e-book om je op weg te helpen met fitness en hoe je fitness-apps gebruiken, die populair zijn onder gebruikers over de hele wereld.

Je zou denken dat ik ben alleen een fitness blogger, want ik publiceer ook een fitness en fitness app in mijn huis en ik wil dat je een deel van mijn succes. Je hebt gelijk, het is waar. Mijn blog heeft ontvangen een enorme hoeveelheid downloads in de afgelopen maanden. Maar, ik wil niet de andere fitness bands adverteren als ik denk dat ze zijn net zo nuttig voor degenen die actief willen zijn. Dus heb ik besloten om een nieuwe fitness blog te maken en ik ga me richten op fitness en fitness apps, die populair zijn in Nederland.

Mijn motto is dat je nooit een band moet onderschatten en dat je er altijd minstens één in je hand moet hebben. U zult versteld staan.

Ik wil ervoor zorgen dat u weet dat er veel mensen die geloven dat ze de beste fitness band die er zijn en je moet in staat zijn om te concurreren met hen. Dat is gewoon niet waar. Hier zijn een paar voorbeelden die dat laat zien.

1. De meeste fitness bands vandaag zijn een stap onder de beste van het verleden. We hebben allemaal gezien dat mensen gebruik maken van de Band X als hun fitness band voor de laatste 20 jaar. Het is gewoon een stap lager dan wat het zou moeten zijn. U zult ook vaak zien mensen in de fitness-industrie zeggen dingen als dat ze graag de Band X voor de pasvorm van hun lichaam. Ik heb een Fitbit dat was een stap omhoog van de eerste generatie Fitbits en ik heb het grootste probleem mee; De enige keer dat het goed doet is als ik aan het trainen ben.